Przyjaciele forum Zgłoszenie
FAQFAQ    SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  ProfilProfil
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Labradorek a inne zwierzaki domowe
Autor Wiadomość
arachne
[Usunięty]

Wysłany: 02-08-2013, 16:07   

Niedługo bo za jakiś tydzień, przeprowadzamy się do dużego domu...mam zamiar kupić drugiego Labcia...Tak przynajmniej doradził mi weterynarz. Szczeniak w domu powinien trochę rozbawić Tofika, mam taką nadzieję, bo bardzo mi brakuje jego psiego uśmiechu.

agata01510 

Mój labrador: RAMZES
Pies urodził się:
07.01.2009

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 03-08-2013, 01:06   

arachne napisał/a:
Niedługo bo za jakiś tydzień, przeprowadzamy się do dużego domu...mam zamiar kupić drugiego Labcia...Tak przynajmniej doradził mi weterynarz. Szczeniak w domu powinien trochę rozbawić Tofika, mam taką nadzieję, bo bardzo mi brakuje jego psiego uśmiechu.

Bardzo tęskni :cring: , ale trzeba wierzyć że będzie dobrze, powodzenia !!! ;*

Galeria Ramzesa,zapraszamy:):):)!!!

http://forum.labradory.or...p=182162#182162

arachne
[Usunięty]

Wysłany: 03-08-2013, 09:11   

Mam nadzieję, że mu przejdzie...Tof całą noc przespał w moim łóżku..( nigdy tego nie robił )...Przez co jestem kompletnie niewyspania, bo skopywał mnie z łóżka. Zaraz po wstaniu pobiegł do klatki ze szczurkami, a teraz siedzi tam z pyskiem w okienku i patrzy w domek... :<

agata01510 

Pies urodził się:
07.01.2009

Wysłany: 03-08-2013, 12:43   

arachne napisał/a:
Zaraz po wstaniu pobiegł do klatki ze szczurkami, a teraz siedzi tam z pyskiem w okienku i patrzy w domek... :<

To bardzo smutne, ale w ten sposób można zobaczyć jak zwierzęta potrafią okazywać uczucia, jak potrafią tęsknić nie tylko za człowiekiem, ale i za zwierzęcym przyjacielem :cring: , trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło ;*

arachne
[Usunięty]

Wysłany: 03-08-2013, 18:38   

Już jest trochę lepiej, przynajmniej z jedzeniem...Kupiłam Tofkowi wspaniałe wędzone ogony świńskie ( dostaje raz na miesiąc, tylko jako przysmak) Opędzlował dwa, a teraz śpi sobie na swoim posłaniu... :lookdown:

agata01510 

Pies urodził się:
07.01.2009

Wysłany: 03-08-2013, 20:57   

Super i oby z każdym dniem było coraz lepiej ;* :-P :D

Tola 

Mój labrador: Tosia
Suczka urodziła się:
16.06.2012

Wysłany: 04-08-2013, 10:40   

bardzo wzruszające jest przywiązanie Twojego psiaka do szczurka ... serce mi się ścisnęło jak czytałam o psince wpatrzonej w domek, musieliby być bardzo zżyci ze sobą,
cudna, niesamowita przyjaźń, mój gryzoniek boi się Tosi, bo jest duża, jak była mała ciągnął ją za fafle, ale nie próbujemy integrować ich na siłę.
mam nadzieję, że psina szybko pozbiera się po stracie kochanego gryzońka .. współczuję Ci, że go już nie ma i trzymam kciuki, żeby Tofik wrócił do formy!

arachne
[Usunięty]

Wysłany: 04-08-2013, 12:10   

Tola napisał/a:
bardzo wzruszające jest przywiązanie Twojego psiaka do szczurka ... serce mi się ścisnęło jak czytałam o psince wpatrzonej w domek, musieliby być bardzo zżyci ze sobą,
cudna, niesamowita przyjaźń, mój gryzoniek boi się Tosi, bo jest duża, jak była mała ciągnął ją za fafle, ale nie próbujemy integrować ich na siłę.
mam nadzieję, że psina szybko pozbiera się po stracie kochanego gryzońka .. współczuję Ci, że go już nie ma i trzymam kciuki, żeby Tofik wrócił do formy!

Dziękuję bardzo...Tofcio już ma się trochę lepiej, już nie snuje się po domu jak cień. Owszem zagląda często do klatki ze szczurkami i wzdycha, ale przynajmniej zaczął jeść. Wczoraj nawet narozrabiał jak nigdy...Wykopał w ogródku dziurę na pół metra i zadowolony z siebie wywalił na mnie swój czarny od ziemi jęzor...
:)

Tola 

Mój labrador: Tosia
Suczka urodziła się:
16.06.2012

Wysłany: 04-08-2013, 12:22   

cieszę się, że już jest troszkę lepiej :)
ps. chciałam napisać oczywiście "musieli być bardzo zżyci ze sobą" .. :lookdown:

Odpowiedz do tematu