Mój labrador: Lorta
Suczka urodziła się:
Wysłany: 11-01-2015, 14:42
Lorta schudla, sprawniej dzieki temu sie porusza, prawie wcale juz przy chodzeniu nie zawija tylnia lapka. Kochani moze u kogos z Was zalega karma ktorej Wasze cuda nie chca ? Spodziewamy sie trzeciego malenstwa, poza Lorta mamy jeszcze dwa psy, wszystko na raz i wpadlismy w dolek finansowy ktory zczasem mam nadzieje minie Nie chce robic z siebie ofiary i pisac bzdur ani wyludzac niczego. Moze u kogos zalega karma i podzieli sie z Nami to bedziemy wdzieczni bardzo. Pozdrawiam goraco wszystkich forumowiczow.
Mój labrador: Lorta
Suczka urodziła się:
Wysłany: 11-01-2015, 20:43
Napisałam też na labradory.info i jedna Pani zamówiła karmę na Nasz adres za co ogromnie jestem wdzięczna. Ale to przy 3 psach na około 3 tygodnie, wierze i mam nadzieje ze moze jeszcze ktoś sie znajdzie podzielić sie z Nami karmą. Nie chce oddawać psiakóów, chce przetrwać ten trudny dla mnie okres, w kwietniu spodziewam sie także trzeciego dziecka i nie jest mi łatwo, ale Lorta szczególnie oraz reszta są nieodłączną częścią mojej rodziny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum