Również jestem na etapie szukania karmy hipoalergicznej dla naszego Tajfiego. Ma mega duże uczulenie po Eukanubie dla labradorów...Swędzące krosteczki w wielu miejscach na skórze...Biedny drapie się ciągle, dostał antybiotyki i niewielką dawkę sterydów...
Wracając do karmy rozważam zakup Nutra gold salmon potato ,Taste of the Wild Pacific Stream, BEST CHOICE Adult Sensitive All Breed , EUKANUBA Dermatosis FP Response Formula . Może macie inne sprawdzone karmy hipoalergiczne? Poza Royal Canin
_________________ Nie chwalimy smakołykami, tylko miłością
Vid_sa, moja jest na tej http://www.mall.pl/karma-...CFVMRtAodhRYAhQ u nas sie sprawdziła. Sierści takiej jak teraz ma Inka w życiu u psa nie widziałem lśni jakby była polerowana. Ze skórą nigdy u nas nie było kłopotu.
Ech... no i znowu jestem w punkcie wyjścia... Przejście na Farminę Cibau puppy fish and rice okazało się nieywpałem. Otóż, po raz pierwszy się zdarzyło, że mój pies nie chciał się tknąć karmy... Przez 3/4 worka musieliśmy jej mieszać karmę z innymi dodatkami... Będę mieć nauczkę, żeby najpierw kupować ilości samplowe... Tylko przy tak żarłocznym psiaku do głowy mi nie przyszło, że ona może czegoś nie chcieć zjeść
[ Dodano: 13-10-2014, 11:53 ]
Jaką karmę hypoalergiczną podawać szczeniakowi? 10 msc. Szukam, grzebię i załamuję ręce...;/ U mnie najlepiej sprawdził się RC, ale niestety nie ma wersji innej niż adult i miałam problem z dawkowaniem... Jak pisałam, z kolei CIBAU Koko nie chciała jeść... Karma mi się kończy a ja jestem w czarnej d....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum