Wysłany: 08-09-2013, 23:36 tez mam taka.nDzieje i w to wieze teraz mi tylko.powiedzcie.
Tez mam taka nadzieje... I w to wiezę powiedzcie mi jeszcze jak już pisałem w.innym temacie jaki najlepszy preparat na stawy itd mogę bez żadnych problemów dać małemu? Jak daje k
Karme rc.... ? Dziękuje wam za zangazowanie
Pomogła: 6 razy Wiek: 31 Dołączyła: 19 Sie 2009 Posty: 3802 Skąd: Sosnowiec/Warszawa
Wysłany: 09-09-2013, 00:15
nie ma znaczenia, prawie wszystkie te preparaty maja taki sam skład. Kup ArthroVet albo ArthroVet Complex, następnym razem ArthroFos, jeszcze innym ArthroFlex... To *prawie* nie ma znaczenia, a na pewno nie takie, żeby sprawiło różnicę Tobie czy Twojemu psu Ceny są podobne, składy również. Szukaj preparatu zawierającego glukozaminę i chondroitynę. Te nazwy, które Ci podałam, to sprawdzone suplementy, mające największą popularność, więc śmiało możesz po nie sięgnąć.
I przestań tak świrować
_________________ Pozdrawiamy, Karolina, Browni i pinczeropodobny Emil
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum