Nie miałam do czynienia, aczkolwiek słyszałam (i nadal słyszę) bardzo dobre opinie na jej temat. Osobiście znam jedną z trenerek z tej szkoły, która w pozytywny i dający rezultaty szkoli psy.
_________________ Nauczyłeś mnie prawdziwie kochać, bezgranicznie ufać, wierzyć w sens istnienia. Wyleczyłeś mnie z depresji, uratowałeś mi życie. Właśnie Tobie wszystko zawdzięczam. Jesteś moim oczkiem w głowie, światełkiem w tunelu, lekiem na smutek. Kocham Cię.
Suczka urodziła się:
Suczka urodziła się:
Wysłany: 10-01-2013, 18:05
Ja miałam kontakt z trenerami z jej szkoły. Osobiście polecam. Pracują pozytywnymi metodami, które potrafią używać, skupiają się zawsze na konkretnym przypadku, rewelacja jak dla mnie.
No i samo to, że podobnież nie każdy po kursie "trener szkolenia psów" w wesołej łapce może potem założyć jej filię daje do myślenia
hmmm, a kto moze zabronic? to w temacie "byc instruktorem". kursy trenerskie sa odplatne. Czy obowiazuje jakis egzamin wstepny? Nie bardzo widze mozliwosc zablokowania kursantom drogi do otwarcia wlasnej szkoly
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum