Suczka urodziła się:
Suczka urodziła się:
Wysłany: 01-10-2012, 16:37 Psie Programy
Zaistniało i stało się.
Wszystko zaczęło się od pomysłu, potem zdobywaliśmy na to środki i wreszcie może powstać.
Niezależny program o nas i do nas- czyli o psiarzach i do psiarzy.
Powstaje w tej chwili nowy program dla psiarzy o psach. W programie mają być zawarte wiadomości o adopcjach, hodowlach, szkoleniach i psich zawodach, maja być porady weterynarza co do "obalania mitów" itd...
Pytanie do was- co chcielibyscie zobaczyć w takim programie?
Suczka urodziła się:
Suczka urodziła się:
Wysłany: 01-10-2012, 16:44
w tym momencie do czerwca program będzie jedynie internetowy. Jesli uda się zdobyć dodatkowy sponsoring, na wykupienie czasu antenowego będzie również w telewizji- ale wszystko zależy od kasy. W tej chwili zastanaiamy się, czy bardziej opłaca płacić się TVP 15 tyś za czas antenowy (10 minut) czy lepiej przeznaczyć to na psie problemy.
Ja jestem za programem internetowym. Na TVP nie mam czasu Paseczka, pomysł fajny, ale przydałby się jakiś zarys programowy
Czy będą jakieś bloki tematyczne? A może po prostu każdego dnia cały czas antenowy będzie poświecony na jeden, konkretny temat?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum