Niger ma ok. 9 miesiecy, typowy labowy szczeniak. Wyglądem i zachowaniem absolutnie nie odbiega od prawdziwego labradora. Jest piękny, ma śliczną, lściąca sierść, gruby, wydrzy gon i masywną sylwetkę. Jak na takiego młodziaka przystało, główka jeszcze rośnie
Niger jest kluskiem, więcej ruchu i na pewno będzie miał wspaniałą sylwetkę.
To bardzo wesoły, kontaktowy, energiczny psiak, lekkie ADHD w czarnym, pięknym ciele.
Uwielbia kontakt z człowiekiem i mizianki, skacze przy tym, dlatego trzeba nauczyć go zasad. Ciągnie na smyczy, wszystko oczywiście do wypracowania. Można z nim robić ansolutnie wszystko, nie ma żadnych agresywnych zachowań. Gdy wchodzi się do jego kojca odstawia taniec radości i nie wie, co ma ze sobą zrobić z tych emocji
Pięknie załatwia swoje potrzeby na spacerku, myślę, że mieszkał w domu- jest bardzo zadbanym psem.
Ktoś podobno widział, jak mężczyzna przywiązał go do jakiegoś drzewa/słupa i zostawił.
Być może kogoś to przerosło, spodziewał sie labka z reklamy Velvetu, ktry wszystko potrafi, a z psem trzeba pracować.
Ja jestem nim absolutnie oczarowana, jest PRZEEEPIĘKNY, aż sprawdzałam dokładnie, czy nie ma tatuażu, ale nie ma. Zachowanie całkiem, jak mój Abis. Wulkan radości i energii, prosi zza krat, by zabrać go do domku...
Niger zostanie zachipowany i zaszczepiony, warunkiem adopcji jets kastracja psa.
Pies znajduje się w schronisku koło Gostynia.
Zdjęcia nie oddają uroku nIgera, na żywo prezentuje się duuuuużo lepiej, jest piękny, wyrośnie z niego niezły misiek, chociaż na fotkach wygląda na drobniaczka- to tylko pozory
Nigerem zainteresował sie pewien mężczyzna, niestety Niger miałby mieszkać w kojcu. Brat tego pana szkoli/ł psy policyjne i w razie czego, pomoże panu w tresurze! :niepowiem:
Mamy duużo psów aktualnie, w tym poważnie chorych i być moze, jeśli Niger nie znajdzie innego domu, trafi do tego Pana. Ale tego słodkiego szczeniora w kojcu codziennie to ja nie widzę :cry:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum