Pies urodził się: Pomogła: 1 raz Wiek: 38 Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 2487 Skąd: z nikąd
Wysłany: 01-04-2011, 13:36
Rinuś napisał/a:
effcyk, jak coś będziesz wiedziała to to daj znać, zorganizuję też zbiórkę na swoim forum i wszędzie gdzie się da.
Pomożemy im, nie zostawimy ich tak.
Mysle, że można zrobić zbiórkę kasy na jedno wspólne konto i zrobić zakupy np w animalii albo najtańszym sklepie internetowym i potem oni zawiozą jedzenie bezpośrednio do nich.
super, jak będę coś wiedziała konkretniej to też ogłoszę na molosach i amstaffach akurat tam mam konta, pozatym jeśli z dowozem karmy na terenie Radomska byłby problem - to ja mogę karmę z dowolnego miejsca w Radomsku, prosto do schronu zawieżć - akurat z tym myślę, że nie będzie problemu. Nawet jeśli zajdzie taka potrzeba mogę karmę kupić na terenie Radomska, aczkolwiek myślę , że w necie za większa ilosć może jakiś rabacik się wyciagnie no i chyba ogólnie karma w necie raczej tańsza jest niż w sklepach zoologicznych - to pewnie starczyłoby pieniażków na więcej karmy jeśli zakupiona zostanie w necie niż kupowanie na miejscu ( ale jeśli zajdzie potrzeba zakupu na miejscu i zawiezienia jej to się piszę ) Potem się odwezę jak się Temida odezwie
Jak nie uda się tutaj nic zorganizowac to można się tam dokładać, no chyba że w kilka osób się złożymy po kilkanaście zlotych u puścimy od siebie ze 2 worki
Pies urodził się: Pomogła: 1 raz Wiek: 38 Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 2487 Skąd: z nikąd
Wysłany: 02-04-2011, 10:16
Rinuś, tak tak już wiem o akcji na dogo, po molosach rozesłałam, tutaj też temat jest, dziś porozsyłam jeszcze po innych forach. Myślę ze spokojnie można wpłacać na konto, które dziewczyny podają na dogomani - wtedy pieniążki pójdą do temidy, a ona podobno ma jakieś znajomości gdzie może taniej mięso kupić, zresztą ona ma większe rozeznanie czego konkretnie brakuje w naszym schronisku . Zapytam jej jeszcze czy nie wolałaby od naszego forum z 2 worków karmy , czy lepiej przelać zebrane pieniążki na ich konto i ona sama się nimi rozporządzi co psiakom kupić. . Ja wczoraj wzięłam od nich nr konta ale nie zdążyłam już wpłacić pieniążków na poczcie, jak się dowiem od temidy co i jak ( tj co woli pieniądze czy już kupioną karmę od nas) to albo przeleje do nich kasiorkę na konto, albo dorzuce się na karmę od naszego forum .
[ Dodano: 02-04-2011, 10:51 ]
mam wiadomość od Temidy cytuję :
"Pani Ewo wolę w karmę.
Możecie zamówić w sklepie wysyłkowym, wysłać albo do schroniska, albo do mnie jak chcecie potwierdzenie,
że dotarło i ja im zawiozę. Możemy razem zawieść.
Ja im wolę w karmie kupować, czy suchą czy mięso.
W darach. "
Myślę, że możemy teraz ustalić aby wpłacać może na konto forumowe, pieniążki przeznaczone dla Radomska. Każdy grosz i złotówka się liczy , także mam nadzieję że chociaż na 2 worki - 20 kg czy 15kg karmy nam starczy . Nie mówię od razu że ma być to jakaś super karma - niech będzie to chociaż FUN DOG 20kg za 59zł z przesyłką albo Canun Dog menu 69zł z przesyłką też za 20kg, czy jakakolwiek inna. Jak sie pieniążki zbierze, to wtedy ktoś kto ma dostep do konta niech opłaci karmę z góry i firma kurierska wyślę pod wskazany adres. Co do adresu jeszcze dam znać gdzie ta karma ma trafić ( do mnie, Temidy - wtedy osobiście zawieziemy, czy prosto do schronu) .
Narazie zorganizujmy zbiórkę pieniażków - proszę tutaj o pomoc osobę dobrze zorganizowaną w takich sprawach, by udostępnić jakieś konto pod które można wpłacać forumowe pieniądze na karmę dla schronu .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum