Mój labrador: Elmo vel klusiaczek
Pies urodził się:
02.04.2008r.
Wysłany: 06-07-2009, 13:27
qAulinkA napisał/a:
ja na Twoim miejscu w ogóle nie myślała bym o psu
Czytając poprzedni temat na Twoim miejscuqAulinkA, również nie myślałabym o sprowadzeniu do domu kolejnego psa, dla którego nie będziesz miała czasu i się go pozbędzesz.
co do tematu woojt, myśle, że jeśli zdecydujesz się na laba powinienieś się dużo o nich dowiedzieć. No i o rr widze wiesz strasznie mało i masz głupie podejście do tego
Agu. napisał/a:
chce kupic sobie drugiego psa labradora za najwyzej
400 zł bo wiecej nie mam i rodowód nie jest mi potrzebny wazne zeby był labrdor a nie labrador podobny
kupując rakiego psa nie masz pewności, że kupisz labradora, a nie labo podobnego psa.
Jak więcej nie masz to sobie dozbieraj, nawet jak nie kupisz psa z rodowodem bo Cie niestać to uwierz, że na utrzymanie laba bez papierów też Cie nie będzie stać no chyba, że go przypniesz do łańcucha na podwurku, bez opieki weterynaryjnej i będziesz karmił resztkami ze srołu bo czytając Twoje posty właśni takie mam wyobrażenie, że właśnie tak spostrzegasz psy.
_________________ "Daj mu serce, a on odda Ci swoje"
Mam pytanie chce kupic labradora i nie wiem czy bedzie wykonywał moje komendy ponieważ mam 15 lat i nie wiem czy bedzie mnie suchał ???
Myślę że tak. Ja mam 16 lat, Prezes nie jest moim psem (ja tylko wychodzę z nim na spacery) a zazwyczaj wykonuje komendy ,,siad", ,,waruj", ,,łapa" jak go o to poproszę
[ Dodano: Sob 10 Kwi, 2010 ]
woojt napisał/a:
Ja mam psa ale zwykłego kundla i chce kupic sobie drugiego psa labradora za najwyzej
400 zł bo wiecej nie mam i rodowód nie jest mi potrzebny wazne zeby był labrdor a nie labrador podobny
Labka za 400 zł nigdzie nie kupisz... Lepiej kupić psa z rodowodem- dopiero wtedy masz pewność że ten pies jest naprawdę rasowy
Hej nie przeczytałam całego wątku ale odpowiem Ci na pytanie.
Ja też mam 15 lat, i Fado był prezentem raczej dla mojej mamy, ale wychowałam go właśnie ja. Nauczyłam go najważniejszysz rzeczy, wyprowadzam go przeważnie na spacery i przebywam z nim. Nie mam problemów, pies jest bardzo przywiązany, bardziej niż np. do innych starszych członków rodziny. Jedyny problem to spacery, kiedy mój ponad roczny labek ma więcej siły niż ja ale nad tym da się popracować
pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum