Mój labrador: PRAWIE labrador :P ...Gucio...
Pies urodził się:
05/2011
Mój labrador: Mila
Suczka urodziła się:
czerwiec (?) 2010
Pomogła: 3 razy Wiek: 42 Dołączyła: 18 Lis 2011 Posty: 188 Skąd: Warszawa
Wysłany: 10-02-2012, 09:14 Siusia idąc - nie ma czasu się zatrzymać ;)
Kojarzycie pewnie Bellę zabraną z pseudohodowli - jest u mnie w DT, jej wątek znajduje się na Labradorach w Potrzebie. Otóż dziwi mnie sposób, w jaki siusia. Miałam wcześnie dwie suczki i nigdy czegoś takiego nie widziałam, więc wolę spytać czy to normalne. Sunia na chwilę przykuca, po czym okręca się wokół własnej osi (wciąż siusiając), wstaje i idzie dalej (wciąż siusiając). Nie wiem, czy po prostu taka jej uroda, czy może ma to związek z tym, że sunia już rodziła (żadna z moich suczek nie miała szczeniąt, więc nie mam porównania), czy też może to być jakiś objaw ze strony układu moczowego? Dwa razy zdarzyło jej się załatwić na posłanko (w tym raz świeżo po spacerze, na którym dwa razy siusiała), ale nie wiem czy może to mieć związek. Bella jest młodziutka, nie ma więcej niż 1,5 roku. Poradźcie coś, to normalne, czy zwrócić na to uwagę podczas wizyty u weta?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum