Wysłany: 27-07-2011, 14:48 Akcja społecznościowa "Woda ratuje życie"
Upał to ciężki okres dla bezdomnych psów oraz kotów. Słońce grzeje niemiłosierne, a spragnione stworzenia z nadzieją poszukują choć odrobiny wody.
Wyobraź sobie, że podczas gorącego dnia biegniesz przez kilka kilometrów. W pewnym momencie dobiegasz do mety. Jesteś wyczerpany i marzysz o sięgnięciu po wodę czy sok. Jednakże okazuje się, że w Twoim plecaku znajduje się wszystko prócz napoju do picia. Jak wtedy czujesz się? Właśnie, tak samo męczy się zwierzę, tym bardziej że ma ono futro.
Bądź człowiekiem - przy sklepach, na trawniku czy obok śmietnika postaw miskę ze świeżą wodą. W ten sposób możesz uratować życie niejednemu zwierzęciu.
_________________ Nauczyłeś mnie prawdziwie kochać, bezgranicznie ufać, wierzyć w sens istnienia. Wyleczyłeś mnie z depresji, uratowałeś mi życie. Właśnie Tobie wszystko zawdzięczam. Jesteś moim oczkiem w głowie, światełkiem w tunelu, lekiem na smutek. Kocham Cię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum