Mój labrador: Teyla
Suczka urodziła się:
30.09.2009
Mój labrador: Fido
Pies urodził się:
15.06.2009
Mój labrador: Daisy [*]
Suczka urodziła się:
20.06.2007 - 26.10.2009
Wiek: 41 Dołączyła: 21 Mar 2010 Posty: 8526 Skąd: Wrocław
Wysłany: 07-08-2013, 21:08
To, że ludzie traktują zwierzęta jak śmieci a nawet gorzej wiem nie od dziś i budzi to we mnie smutek i złość.
Smutek jednak budzi też we mnie fakt, że w naszym dziale NEWS zdecydowanie częściej widać wątki o takiej tematyce, zamiast tych pozytywnych wieści na psie tematy. Czasami odnoszę wrażenie, że lubimy takie informacje. Oczywiście nie chodzi mi o uciechę z faktu, że zwierzętom dzieje się krzywda. Raczej chodzi o fakt sensacji...
_________________ They gave me a Labrador Retriever cause other Angels
were busy Pies może być dowolnej rasy, pod warunkiem, że jest
to labrador
Moim zdaniem i pan, który zawiadomił policję i policja, która zdecydowała się wybić szybę w samochodzie postąpili bardzo właściwie, a ta pani powinna dostać odpowiednią karę za takie traktowanie psa
_________________ "Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - Louis Sabin
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum