Ja nigdy nie miałam na szczęście takich sytuacji,ale kocham mojego psa za to,że tak idealnie potrafi wyczuć nastroje.Mimo,że lubi być blisko,nie lubi szczególnie fizycznego kontaktu,ale jak jestem smutna,zmęczona to sam przychodzi,daje buziaki,domaga się głaskania Mam bardzo silne bóle głowy,zostaję wtedy w domu,zasłaniam żaluzje,biorę tabletki i kładę się do łóżka-Olaf wtedy kładzie się obok mnie i potrafi tak cały dzień mnie pilnować,a jak zwlekę się z łóżka by wyjść z nim na chwilę bo szkoda mi go żeby czekał aż mąż wróci z pracy,to szybciutko się załatwia i wraca.Skąd wie,że ja się źle czuję?Normalnie to go nie można do domu zaciągnąć,każdy się ze mnie śmieje bo jak zauważy że wraca do domu to się kładzie i pie..... nie idzie Podobno pies upodobnia się do właściciela-coś w tym jest,ja lubię chodzić swoimi ścieżkami,mój pies też,czasem bardziej przypomina kota niż psa ale gdzieś te nasze ścieżki się przecinają a nawet łączą
Ja od 2 tygodni choruje na zatoki i wiesz co ci powiem ze za nim zachorowałam to ona juz pare dni wczesniej ciągle mnie lizała po czole juz wiedziała ze mam chore zatoki a ma dopiero 3,5 miesiace zwierzeta potrafia sie tak wczuć w boł swojego pana ze czasami przechodzą go tak samo bolesnie jak my
Mój labrador: Birma
Suczka urodziła się:
07.09.2012
Wysłany: 03-02-2013, 23:31
Dexterka napisał/a:
na dźwięk silnika samochodu taty, słyszanego z dalekiej odległości, biegł wtedy pod drzwi, siadał i czekał na tatę - nigdy się nie pomylił, nawet jak ktoś jechał TAKIM SAMYM samochodem, nigdy... Czy możecie mi to wyjaśnić? Ja nie umiem tego racjonalnie wytłumaczyć.
Gość, którego co jakiś czas spotykam podczas spacerów z Birmą mówił mi, że jego labek rozpoznaje dźwięk kroków wszystkich domowników i na każdego czeka przy drzwiach z odpowiednimi kapciami w pysku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum