forum.labradory.org

Zdrowie Labka - Psi Kardiolog

iness8@o2.pl - 20-09-2012, 20:19
Temat postu: Psi Kardiolog
Musimy się wybrać z Pumą do kardiologa. Czy ktoś z Was miał może do czynienia z Dr. Niziołkiem? Czytałam pozytywne opinie ale może ktoś z Was mógłby coś więcej powiedzieć? :)
Będę wdzięczna za odpowiedzi :)

szalej - 21-09-2012, 06:01

iness8@o2.pl, my byliśmy u Kardiologa we wtorek z Hakerem. Pierwszy raz miałam doczynienia wogóle z psim kardiologiem. Mieliśmy echo serca i EKG. My byliśmy u dr. Olgi Szaluś-Jordanow
iness8@o2.pl - 21-09-2012, 06:14

szalej, ogólnie jesteś zadowolona? Jak wyniki Hakera? Jaka jest tak mniej więcej cena orientacyjna za badania i wizytę?
Chcemy się wybrać z Pumą jakoś na czasie bo chcemy w końcu ją wysterylizować ,a mamy obawy dotyczące jej serduszka.

szalej - 21-09-2012, 06:33

iness8@o2.pl, powiem ci tak. Kiedy orientowałam się w cenach ( pruszkowskich) to było 100-180 zł. My potrzebowaliśmy badania ponieważ lekarz w ursusie osłuchując go stwierdził, że ma arytmie ma bardzo stare serduszko.
Na echo i EKG nic nie wyszło, jedynie jakaś minimalna niedomykalność, która nie daje żadnych objawów.
Dostaliśny też recepte na lek, który ma pomóc na "męczenie się" Hakera. Tzn. żeby szybciej do siebie wracał po wysiłku.
Też robiliśmy badania przed kastracją :) Plus morfologia + biochemia

iness8@o2.pl - 21-09-2012, 08:55

szalej, mam nadzieję ,że lek coś pomoże :)
Puma ogólnie przejdzie specjalistyczne badania bo chcielibyśmy uniknąć tego co jej siostra...
MY raczej wolelibyśmy jakiegoś Warszawskiego kardiologa, o doktorze Niziołku słyszałam pozytywne opinie, szkoda że nikt tutaj nie korzystał z jego usług ;)

szalej - 21-09-2012, 09:24

iness8@o2.pl, ta pani dr. przyjechała do pruszkowa na konsultacje z Hakerem, tak samo do Pruszkowa przyjeżdżał Bissenik.
Nie umiem ci polecić niestety lekarza :(
My mamy już wszystkie badania, ale i tak się boje :P

iness8@o2.pl - 21-09-2012, 09:27

szalej, a no to rozumiem :) z tego co się orientuje to dr. Niziołek przyjmuje na Marysinie, zadzwonię tam może dzisiaj :)

szalej napisał/a:
My mamy już wszystkie badania, ale i tak się boje

Ja też się boję, to normalne ;)