| |
forum.labradory.org
|
 |
Znalazły dom - ADASIO -młody labek szuka domu!
Ryniu - 09-09-2012, 12:11 Temat postu: ADASIO -młody labek szuka domu!
| Renata napisał/a: |
Za dużo o psiaku nie mogę powiedzieć Nie mam też więcej zdjęć.
Jest w przechowalni Straży Miejskiej pod Poznaniem.
Młody, przyjaźnie nastwaiony do ludzi.
No i trzeba go stamtąd wyciągnać!!!
Czyli szukam choć DT!!!! |
| Renata napisał/a: | Wieści od Zygmunta:
| Cytat: | witamy już z domu.
podróż przebiegła bezproblemowo, Adaś (imię robocze) albo wyglądał przez okno albo polegiwał sobie na siedzeniu.
do samochodu wchodzi sam, ożywiał się, jak zmieniało się tempo jazdy (bramki an autostradzie i korki w wa-wie).
na stacji benzynowej popiskiwał jak wyszedłem z samochodu,po powrocie Adaś na przednim siedzeniu,wsiadam i mówię "adaś do tyłu" a on hop przez fotele
na tylną kanapę. przesyłam kilka zdjęć z podróży z cyklu "a dokąd mnie wieziesz", wszystkie zdjęcia zostały zrobione w czasie jazdy, dlatego jakość niektórych
jest nie najlepsza ale chyba wartych zamieszczenia (np. jego spojrzenie) .
Adaś jest mixem labradora drobnej budowy ale o pięknym biszkoptowym umaszczeniu.
ma milusią sierść i aksamitne uszy oraz wg. mnie piękny kształt głowy.wiek oceniam na 6 do góra 12 miesięcy;zobaczymy, co powie Vet.
jest pogodnym psiakiem chętnie garnącym się do człowieka, typowy labek do kochania i miziania.
sika jeszcze czasami jak dziewczynka, ale jak ma krzaczek to zdarza mu się podnieść nóżkę.
Antek próbuje go dominować, ale Adaś nie daje się i pokazuje mu zęby,kończy się to przeważnie zabawą z przepychankami,chociaż jedno
niegroźne starcie już było.muszą ustalić wzajemną hierarchię i przyzwyczaić się do siebie, myślę że to kwestia czasu.
na razie chłopaki są odseparowani od siebie. Adaś musi odpocząć po dniu pełnym wrażeń a Antek ostudzić swoje zapały.
na temat posłuszeństwa i czystości na razie nie mogę nic powiedzieć.
zdjęcia ze spaceru Adasia może jutro. |
|
pod opieką forum labradorretriever.com.pl
temat psa: http://labradorretriever....p?p=67300#67300
Monisiaczek - 10-09-2012, 10:27
Fajny z niego psiak
kasiek - 20-09-2012, 09:37
slicznotek
Ewelina - 20-09-2012, 09:39
słodziak
kimsi_3 - 14-10-2012, 22:40
Adasio znalazł super domek w Płocku