forum.labradory.org

Psychika i zachowanie - Kicha na przywitanie

tenshii - 30-06-2012, 08:57
Temat postu: Kicha na przywitanie
Czy Wasze psy kichają i smarkają na Was? :D

Moja Teyla doprowadza nas tym do szału.
Jak tylko się z kimś wita, kicha i smarka na potęgę.

Najczęściej zabawka w mordce, ogon niczym śmigło, i apsik apsik apsik
Mam wrażenie, że robi to celowo.
Ona się cieszy, a my odchodzimy cali mokrzy. Makabra. Nie wiem jak temu zaradzić

Almathea83 - 30-06-2012, 09:20
Temat postu: Re: Kicha na przywitanie
tenshii napisał/a:

Najczęściej zabawka w mordce, ogon niczym śmigło

oo, u nas jest tak samo :D kichanie tak, ale nie przy przywitaniu tylko ostatnio coś Moreno mnie obkichuje, aż oczy przymyka tak psika :-P

dzisiaj rano tak mi zasadził pysiem o szczękę od spodu że mi się jedynka uszczerbiła w dwóch miejscach :-o

tenshii - 30-06-2012, 09:49

Almathea83 napisał/a:
kichanie tak, ale nie przy przywitaniu tylko ostatnio coś Moreno mnie obkichuje, aż oczy przymyka tak psika

ona w zasadzie kicha i na przywitanie, i jak się ją do zabawy woła

Almathea83 napisał/a:
dzisiaj rano tak mi zasadził pysiem o szczękę od spodu że mi się jedynka uszczerbiła w dwóch miejscach

ojej :<

ale aż mi poniższa emota wpadła w oko:
;]

:D :D

Almathea83 - 30-06-2012, 10:17

tenshii, nom :D jak tak dalej pójdzie to będę dziewczyna bez zęba na przedzie :-P

wracając do tematu, nie przypuszczałam że można tak kichać "na zawołanie" więc się nie wypowiem :)

Ewelina - 30-06-2012, 10:53

Yoko prycha i wydaję dziwne odgłosy, a moja poprzednia suka Hera ta to się normalnie smarkała, pluła na każdego i odstawiała taniec radości pięknie przy tym śpiewając. Brak mi tego strasznie :(
Maleńka - 30-06-2012, 11:34

Ja zauwazylam ze Luki kicha jak jest podekscytowany :O
szalej - 30-06-2012, 14:17

Hake też kicha jak jest podekscytowany :)
Ale najbardziej mnie dziwi, że ZAWSZE kicha, jak leży na plecach ( chyba, że spi) wyglada, jakby sie dusil. moze ma cos nie tak z kanałami i jak lezy brzyuchem do gory to ciezko mu oddychac, dlatego niechętnie się turla, albo robi to mega szybko :P

Lilitu - 30-06-2012, 17:10

Odie na przywitanie pluje i smarczy na nas. Taki wściekły humbak w niego wstępuje :)
dominika92 - 30-06-2012, 18:25

Hela nie kicha, ale za to trzepie uszami..czasami jej jedno ucho opada jak się cieszy i wtedy zaczyna trzepać :beated:
usia155 - 30-06-2012, 18:33

Asta kicha czasami , ale najczęściej dziewczyny tańcują i kłaniają się na przywitanie :D
szalej - 30-06-2012, 18:51

dominika92, hake trzepie uszami też na powitanie :D Trzepie uszami też, jak szczeka ( czyli czasem tez przy powitaniu jak np. ktos zadzwoni dzwonkiem) i sie smiejemy ze mu echo po pustej glowie sie rozchodzi jak szczeka :P
Maleńka - 02-07-2012, 21:17

Luki tez trzepie :D czasem jak wpadnie jakis szal trzepania to az smiesznie wyglada :D
Pattina - 02-07-2012, 21:39

Tajo też kicha ! a myślałam,że to jakaś anomalia w jego przypadku ale jak widać nie jesteśmy odosobnionym przypadkiem :P
Kicha, prycha witając nas z zabawką w pychu, kręcąc dupeczką i ogonem zatacza kółka- zupełnie jakby tańcował :D