| |
forum.labradory.org
|
 |
Psychika i zachowanie - Kicha na przywitanie
tenshii - 30-06-2012, 08:57 Temat postu: Kicha na przywitanie Czy Wasze psy kichają i smarkają na Was?
Moja Teyla doprowadza nas tym do szału.
Jak tylko się z kimś wita, kicha i smarka na potęgę.
Najczęściej zabawka w mordce, ogon niczym śmigło, i apsik apsik apsik
Mam wrażenie, że robi to celowo.
Ona się cieszy, a my odchodzimy cali mokrzy. Makabra. Nie wiem jak temu zaradzić
Almathea83 - 30-06-2012, 09:20 Temat postu: Re: Kicha na przywitanie
| tenshii napisał/a: |
Najczęściej zabawka w mordce, ogon niczym śmigło |
oo, u nas jest tak samo kichanie tak, ale nie przy przywitaniu tylko ostatnio coś Moreno mnie obkichuje, aż oczy przymyka tak psika
dzisiaj rano tak mi zasadził pysiem o szczękę od spodu że mi się jedynka uszczerbiła w dwóch miejscach
tenshii - 30-06-2012, 09:49
| Almathea83 napisał/a: | | kichanie tak, ale nie przy przywitaniu tylko ostatnio coś Moreno mnie obkichuje, aż oczy przymyka tak psika |
ona w zasadzie kicha i na przywitanie, i jak się ją do zabawy woła
| Almathea83 napisał/a: | | dzisiaj rano tak mi zasadził pysiem o szczękę od spodu że mi się jedynka uszczerbiła w dwóch miejscach |
ojej
ale aż mi poniższa emota wpadła w oko:
Almathea83 - 30-06-2012, 10:17
tenshii, nom jak tak dalej pójdzie to będę dziewczyna bez zęba na przedzie
wracając do tematu, nie przypuszczałam że można tak kichać "na zawołanie" więc się nie wypowiem
Ewelina - 30-06-2012, 10:53
Yoko prycha i wydaję dziwne odgłosy, a moja poprzednia suka Hera ta to się normalnie smarkała, pluła na każdego i odstawiała taniec radości pięknie przy tym śpiewając. Brak mi tego strasznie
Maleńka - 30-06-2012, 11:34
Ja zauwazylam ze Luki kicha jak jest podekscytowany :O
szalej - 30-06-2012, 14:17
Hake też kicha jak jest podekscytowany
Ale najbardziej mnie dziwi, że ZAWSZE kicha, jak leży na plecach ( chyba, że spi) wyglada, jakby sie dusil. moze ma cos nie tak z kanałami i jak lezy brzyuchem do gory to ciezko mu oddychac, dlatego niechętnie się turla, albo robi to mega szybko
Lilitu - 30-06-2012, 17:10
Odie na przywitanie pluje i smarczy na nas. Taki wściekły humbak w niego wstępuje
dominika92 - 30-06-2012, 18:25
Hela nie kicha, ale za to trzepie uszami..czasami jej jedno ucho opada jak się cieszy i wtedy zaczyna trzepać
usia155 - 30-06-2012, 18:33
Asta kicha czasami , ale najczęściej dziewczyny tańcują i kłaniają się na przywitanie
szalej - 30-06-2012, 18:51
dominika92, hake trzepie uszami też na powitanie Trzepie uszami też, jak szczeka ( czyli czasem tez przy powitaniu jak np. ktos zadzwoni dzwonkiem) i sie smiejemy ze mu echo po pustej glowie sie rozchodzi jak szczeka
Maleńka - 02-07-2012, 21:17
Luki tez trzepie czasem jak wpadnie jakis szal trzepania to az smiesznie wyglada
Pattina - 02-07-2012, 21:39
Tajo też kicha ! a myślałam,że to jakaś anomalia w jego przypadku ale jak widać nie jesteśmy odosobnionym przypadkiem
Kicha, prycha witając nas z zabawką w pychu, kręcąc dupeczką i ogonem zatacza kółka- zupełnie jakby tańcował
|
|