forum.labradory.org

Pielęgnacja i akcesoria - Miska elektryczna, nie mylić z takimże krzesłem

labi - 06-08-2008, 19:29
Temat postu: Miska elektryczna, nie mylić z takimże krzesłem
Znudzeni koniecznością ciągłego pilnowania pory karmienia, nabyliśmy takie cudeńko. Labi jest przeszczęśliwy, my również zadowoleni. Koniecznie obejrzyjcie filmik pokazujący działanie. Co o tym sądzicie?

http://www.telekarma.pl/p...y.risto.dog.htm

Bora - 06-08-2008, 19:36

Fajne sprawa :) ... jednak Bora rozebrałaby to w 5 minut :) Wiadro z jej karmą musi stać w szafie, bo inaczej rozbierze go na kawałki byle sie dostać do chrupek.
Tsunami - 06-08-2008, 19:48

Bora moja Tsuśka również by się nad tym pastwiła, ale nie dlatego, że chciałaby zjeść ukryte w tym jedzenie, a sam pojemnik. Ona ma niewyobrażalną obsesję na punkcie plastikowych misek i wiaderek. Jak się przed nią nie schowa, to się znajdzie w strzępach.
Goha_lab - 06-08-2008, 19:48

Fajne. A jaka fajna cena :-o
iness8@o2.pl - 06-08-2008, 19:51

Goha_lab napisał/a:
A jaka fajna cena :-o

dokładnie chciałam to samo napisać :-P

labi - 06-08-2008, 20:07

Z zakupem tego "ustrojstwa" żartowałem, spodziewając się komentów w typie: ty snobie :D :P . Chociaż kto wie, może poszły na pw :D :D Ale samo urządzenie ciekawe :)
Dżastin - 06-08-2008, 20:09

no w sumie urządzenie ciekawe, ale nie kupilabym go za te pieniadze, już lepiej zbudowac samemu takie cudo :P :P
Ryniu - 06-08-2008, 20:19

U nas odpada. Enzo nie ruszy michy jak nas nie ma. Nawet jak wyjdę w połowie jego jedzenia to reszta leży w misce i czeka na nasz powrót. A idea tego urządzenia to karmienie pod nieobecność.
AnTrOpKa - 06-08-2008, 20:21

Dżastin napisał/a:
uż lepiej zbudowac samemu takie cudo :P :P

Dżastin, zbudować?? Już wiem dlaczego studiujesz na takim kierunku na jakim jesteś :P

labi, fajna maszynka ;D Ale ja lubie osobiście dawać jedzonko Hexie :) I wydaje mi się, że to, że osobiście podaje jej posiłki wpływa też jakoś na naszą więź ;]

gusia1972 - 07-08-2008, 12:55

dla mnie to nie jest dobre
1. cena zaporowa
2. do suchej karmy dodaję Kali trochę puszki i polewam tranem
3. tabletki też zazwyczaj do karmy daję
więc .... wolę sobie buty kupić :)

labi - 07-08-2008, 21:40

Cieszy mnie, że malutka prowokacja spotkała się ze sporym odzewem :) Ale przecież jasne, że to jest dla piesków zostawianych solo na dłużej. Oby jak najmniej takich :)
Dżastin - 07-08-2008, 21:51

labi napisał/a:
Oby jak najmniej takich :)

zgadzam sie wzupelności

Goha_lab - 07-08-2008, 22:11

labi napisał/a:
zostawianych solo na dłużej

Nie bardzo rozumiem. Solo na dłużej to można zostawić kota bo on załatwia swoje potrzeby do kuwetki ale psa? Gdzie on będzie się załatwiał? Kto go wyprowadzi?

labi - 07-08-2008, 22:17

Goha_lab napisał/a:
Nie bardzo rozumiem

Goha_lab, my jesteśmy z innej planety :) Ale na planecie Ziemia wręcz nagminnym bywa zostawianie psiurków solo na długo za długo :(

Ola - 09-08-2008, 23:47

Mnie zastanawia czy ten filmik to rekalma czy raczej anty reklama.
Jak dla mnie urządzenie jest do bani ponieważ:
1. nie wyobrażam zostawiać Holly samej w domu na tak długo
2. uwielbiam patrzeć jak Holly wymiata wszystko z miski
3. czasami do suchej karmy dodaje sie rózne "wkładki"
4. cena jest z kosmosu
5. nie podoba mi sie reklama

ha ha labi, a moja pierwsza mysl jak przeczytałam Twój post - chyba oszaleli... teraz muszą dokpić jeszcze dla Negrusia takie cudeńko - ha hah ah

Pavvel - 12-11-2008, 23:03

AnTrOpKa napisał/a:
Ale ja lubie osobiście dawać jedzonko Hexie :) I wydaje mi się, że to, że osobiście podaje jej posiłki wpływa też jakoś na naszą więź ;]

Zgadzam sie z AnTrOpKa , bo Labki kochaja tego kto ma jedzenie i co potem taka maszynka bedize wazniejsza odemnie ;D i to jest racja to najbardziej sie przydaje gdy trzeba labka zostawic na cały dizen , że rano da sie żarcie wieczorkiem tez , ale w poludnie juz nikt nie da tylko te 3x dziennie to raczej tylko dla małych psow , ogolem zbedne urzadzenie abrdziej dla leniuchow ktorym nie chce sie rano wstac by nakarmic psa ;p

zaradna - 13-11-2008, 22:15

Cena mnie przeraziła ja tam wole sama podawac jedzenie
Jagnes093 - 15-11-2008, 14:29

Cytat:
Cena mnie przeraziła ja tam wole sama podawac jedzenie

Mnie też O.o Na pewno nie kupiłabym takiego czegoś, ponieważ nie potrzebne mi to. Sama bez problemu nakładam psu jedzenia.