| |
forum.labradory.org
|
 |
Pielęgnacja i akcesoria - Miska elektryczna, nie mylić z takimże krzesłem
labi - 06-08-2008, 19:29 Temat postu: Miska elektryczna, nie mylić z takimże krzesłem Znudzeni koniecznością ciągłego pilnowania pory karmienia, nabyliśmy takie cudeńko. Labi jest przeszczęśliwy, my również zadowoleni. Koniecznie obejrzyjcie filmik pokazujący działanie. Co o tym sądzicie?
http://www.telekarma.pl/p...y.risto.dog.htm
Bora - 06-08-2008, 19:36
Fajne sprawa ... jednak Bora rozebrałaby to w 5 minut Wiadro z jej karmą musi stać w szafie, bo inaczej rozbierze go na kawałki byle sie dostać do chrupek.
Tsunami - 06-08-2008, 19:48
Bora moja Tsuśka również by się nad tym pastwiła, ale nie dlatego, że chciałaby zjeść ukryte w tym jedzenie, a sam pojemnik. Ona ma niewyobrażalną obsesję na punkcie plastikowych misek i wiaderek. Jak się przed nią nie schowa, to się znajdzie w strzępach.
Goha_lab - 06-08-2008, 19:48
Fajne. A jaka fajna cena
iness8@o2.pl - 06-08-2008, 19:51
| Goha_lab napisał/a: | A jaka fajna cena |
dokładnie chciałam to samo napisać
labi - 06-08-2008, 20:07
Z zakupem tego "ustrojstwa" żartowałem, spodziewając się komentów w typie: ty snobie . Chociaż kto wie, może poszły na pw Ale samo urządzenie ciekawe
Dżastin - 06-08-2008, 20:09
no w sumie urządzenie ciekawe, ale nie kupilabym go za te pieniadze, już lepiej zbudowac samemu takie cudo
Ryniu - 06-08-2008, 20:19
U nas odpada. Enzo nie ruszy michy jak nas nie ma. Nawet jak wyjdę w połowie jego jedzenia to reszta leży w misce i czeka na nasz powrót. A idea tego urządzenia to karmienie pod nieobecność.
AnTrOpKa - 06-08-2008, 20:21
| Dżastin napisał/a: | uż lepiej zbudowac samemu takie cudo |
Dżastin, zbudować?? Już wiem dlaczego studiujesz na takim kierunku na jakim jesteś
labi, fajna maszynka Ale ja lubie osobiście dawać jedzonko Hexie I wydaje mi się, że to, że osobiście podaje jej posiłki wpływa też jakoś na naszą więź
gusia1972 - 07-08-2008, 12:55
dla mnie to nie jest dobre
1. cena zaporowa
2. do suchej karmy dodaję Kali trochę puszki i polewam tranem
3. tabletki też zazwyczaj do karmy daję
więc .... wolę sobie buty kupić
labi - 07-08-2008, 21:40
Cieszy mnie, że malutka prowokacja spotkała się ze sporym odzewem Ale przecież jasne, że to jest dla piesków zostawianych solo na dłużej. Oby jak najmniej takich
Dżastin - 07-08-2008, 21:51
| labi napisał/a: | Oby jak najmniej takich |
zgadzam sie wzupelności
Goha_lab - 07-08-2008, 22:11
| labi napisał/a: | | zostawianych solo na dłużej |
Nie bardzo rozumiem. Solo na dłużej to można zostawić kota bo on załatwia swoje potrzeby do kuwetki ale psa? Gdzie on będzie się załatwiał? Kto go wyprowadzi?
labi - 07-08-2008, 22:17
| Goha_lab napisał/a: | | Nie bardzo rozumiem |
Goha_lab, my jesteśmy z innej planety Ale na planecie Ziemia wręcz nagminnym bywa zostawianie psiurków solo na długo za długo
Ola - 09-08-2008, 23:47
Mnie zastanawia czy ten filmik to rekalma czy raczej anty reklama.
Jak dla mnie urządzenie jest do bani ponieważ:
1. nie wyobrażam zostawiać Holly samej w domu na tak długo
2. uwielbiam patrzeć jak Holly wymiata wszystko z miski
3. czasami do suchej karmy dodaje sie rózne "wkładki"
4. cena jest z kosmosu
5. nie podoba mi sie reklama
ha ha labi, a moja pierwsza mysl jak przeczytałam Twój post - chyba oszaleli... teraz muszą dokpić jeszcze dla Negrusia takie cudeńko - ha hah ah
Pavvel - 12-11-2008, 23:03
| AnTrOpKa napisał/a: | Ale ja lubie osobiście dawać jedzonko Hexie I wydaje mi się, że to, że osobiście podaje jej posiłki wpływa też jakoś na naszą więź |
Zgadzam sie z AnTrOpKa , bo Labki kochaja tego kto ma jedzenie i co potem taka maszynka bedize wazniejsza odemnie i to jest racja to najbardziej sie przydaje gdy trzeba labka zostawic na cały dizen , że rano da sie żarcie wieczorkiem tez , ale w poludnie juz nikt nie da tylko te 3x dziennie to raczej tylko dla małych psow , ogolem zbedne urzadzenie abrdziej dla leniuchow ktorym nie chce sie rano wstac by nakarmic psa ;p
zaradna - 13-11-2008, 22:15
Cena mnie przeraziła ja tam wole sama podawac jedzenie
Jagnes093 - 15-11-2008, 14:29
| Cytat: | | Cena mnie przeraziła ja tam wole sama podawac jedzenie |
Mnie też O.o Na pewno nie kupiłabym takiego czegoś, ponieważ nie potrzebne mi to. Sama bez problemu nakładam psu jedzenia.
|
|