| |
forum.labradory.org
|
 |
NEWS - Uwaga Krakusy
ktosia - 15-04-2011, 00:36 Temat postu: Uwaga Krakusy W Krakowie zagrożenie wystąpienia wścieklizny, obszar jakiego to dotyczy w linku
http://www.bip.krakow.pl/?news_id=43898
Lilitu - 15-04-2011, 21:14
Super najpierw trutka na szczury, teraz wścieklizna... Nie rozumiem metody jaką wyznaczyli ten obszar, ale dobrze wiedzieć...
ktosia - 15-04-2011, 22:59
Lilitu, ja też nie. Jak dla mnie wygląda to jak widzimi się jakiegoś urzędnika. A tym bardziej mi smutno bo w tym rejonie mamy działkę i chciałam zacząć tam z młodą sezon wiosenny
Lilitu - 15-04-2011, 23:24
Najgorszy ten zapis, jakby była jedna strefa takiego samego zagrożenia. Zamiast wyznaczyć kilka stref to spychają wszystko do jednego worka . Jakby domniemane wściekłe zwierzęta wiedziały, że mają się zatrzymać na Rudawie. Reszta może czuć się bezpieczna, a mieszkańcy "strefy 0" najlepiej siedzieć w domu Powinni raczej wyznaczyć te kilka ewentualnych punktów zapalnych i zrobić dookoła nich strefy "wzmożonej czujności". Tak samo odstrzał co najmniej 2 lisów... ręce odpadają...
ktosia - 16-04-2011, 10:19
| Lilitu napisał/a: | | Jakby domniemane wściekłe zwierzęta wiedziały, że mają się zatrzymać na Rudawie. | dokładnie tak, moim zdaniem to cały tamten rejon Krakowa powinien być obłożony obostrzeniem. Moja znajoma stwierdziła, że w tej sytuacji pojedzie kawałek dalej za ten teren, za granice Krakowa i będzie po problemie. Tak, jakby ten problem dotyczył tylko miasta Krakowa, ale już miejscowości ościennych nie. Ludzie to jednak są głupie
|
|