forum.labradory.org

NEWS - sesja fotograficzna "psy i ich właściciele"

nika - 22-03-2011, 16:23
Temat postu: sesja fotograficzna "psy i ich właściciele"
Natknęłam się dzisiaj na ogłoszenie odnośnie sesji fotograficznej, może ktoś będzie zainteresowany. Żałuję, że nie ma czegoś takiego w trójmieście :(

Cytat:
w pierwszą sobotę kwietnia 2011 r planuje sesję zdjęciową z udziałem właścicieli i ich psów. Sesja może być przełożona na inny termin gdy
pogoda nie dopisze w ten dzień
Zdjęcia zostaną pokazane na tej stronie jak i na
moim blogu jak i na stornach sponsorów nagród
Gwarantuje 3 godziny wspaniałej zabawy na świeżym powietrzu.
...będą specjalne konkursy z mega nagrodami. wybierzemy największego psiego wariata, ocenimy najfajniejszą sztuczkę i wiele innych atrakcji
Każdy właściciel będzie musiał podpisać oświadczenie, ze jego zdjęcia mogą sie ukazać na mojej stronie ;) )))
dodatkowo dla każdego psa przewidziane są upominki od sponsorów. zdjęcia będą na serwerze. Każdy kto brała udział w sesji będzie mógł wykorzystywać zdjęcia do własnego użytku (sprzedaż bądź wykorzystywanie je w inny sposób je zabronione - będziecie mogli je spokojnie dodać na fb, naszą klasę,wywoływać) ale nie możecie dawać je na konkursy ani sprzedawać praw do ich wizerunku.

link do wydarzenia na FB

http://www.facebook.com/e...194154597271450

Chelsea - 22-03-2011, 16:41

brzmi całkiem nie źle szkoda że nie na śląsku :->
Cziko - 22-03-2011, 18:54

brzmi świetnie, z chęcią bym wzięła udział w takiej sesji. ale oczywiście nie w poznaniu :bad:
Piotrek.R - 28-03-2011, 15:23

No brzmi bardzo ciekawie :) muszę zapytać Basco czy chciałby pojechać :-P
gosiaczek - 02-05-2011, 14:46

brzmi super :haha:
a może zrobimy taki temat na naszym forum??

czekam na odpowiedzii :greedy:

Pikuś - 02-05-2011, 14:49

Brzi całkiem fajnie, ale jednak trochę daleko :-P