forum.labradory.org

Pielęgnacja i akcesoria - Fontanna poidełko dla psa

Wisteriusz - 25-05-2010, 08:02
Temat postu: Fontanna poidełko dla psa
Czy miał ktoś z Was do czynienia z takim urządzeniem? Jak myślicie, warto wydać ok. 70 zł na takie automatyczne poidełko? Uciecha by pewnie była, tylko nie wiadomo jak długo by to wytrzymało heh :)

http://allegro.pl/item105...w_wa_hagen.html

agus - 25-05-2010, 09:38

Osobiscie nie polecam...

[ Dodano: Wto 25 Maj, 2010 ]
Chyba ze stac cie na takie zabawki ja wole sama nalewac psu wode :-P

Wisteriusz - 25-05-2010, 21:32

Ale nie piszę w takim sensie, żebym nie musiał nalewać sam tylko widząc jaką frajdę ma Limba brodząc nosem w kałużach pomyślałem, że może jak będzie jej tak tryskać w domu to byłaby niezła uciecha
aganica - 25-05-2010, 22:58

Taka fontanna stoi u naszego weta .Przyznam że nigdy nie widziałam by psy zechciały z niej pić ale wygląda imponująco. :)
papisia - 14-06-2010, 17:32

agus napisał/a:
Osobiscie nie polecam...

A dlaczego? Korzystałaś? masz? Uzasadnij swoją wypowiedź proszę.

Wisteriusz napisał/a:
pomyślałem, że może jak będzie jej tak tryskać w domu to byłaby niezła uciecha

Nic nie będzie tryskać bo woda spływa cichutko i prawie niewidocznie po kopułce prosto do miski :) Mam to poidło w domu - sprawdziłoby się idealnie gdyby miseczka była większa. Woda leci czysta, świeżutka i chłodna i co ważne nie pływają w niej od razu kudły... Ale niestety moje labradory potrzebują głębszych naczyń do picia, ale z poidełka korzystają teraz szczeniaczki i bardzo im odpowiada :) Najbardziej lubią skrobać po kopułce i robić powódź :-P

AnIeLa - 14-06-2010, 22:45

Sorry za Off`a Ale
papisia napisał/a:
z poidełka korzystają teraz szczeniaczki

papisia, pokaż maluszki :)

papisia - 15-06-2010, 00:58

AnIeLa, na stronie jest kilka zdjęć (calabrass.pl) ale niestety nieaktualne bo dzieciaki są już dwa razy większe :D Na dniach pewnie dodam nowe z ósmego tygodnia :)

żeby nie było, że offujemy to jeszcze link z poidłem:

http://www.calabrass.pl/G...ges/thumb23.jpg mała Nelusia przy wodopoju :)

gwiazdka - 15-06-2010, 22:00

papisia, ale słodkie klusunie :) super zdjęcia :haha: