forum.labradory.org

Znalazły dom - czarna młoda sunia w łódzkim schronisku...

ania i adaś - 16-12-2009, 17:29
Temat postu: czarna młoda sunia w łódzkim schronisku...
wskoczylam na stronke lodzkiego schroniska i znalazłam tam ta bidule, nie ma zbyt obszernego opisu, ale jest wystraszona...
mam nadzieje ze ktos jej szuka...
bedziemy sledzic jej losy
http://schronisko.doskomp...?co=psy&nr=4129

Poprawiłam!!

Ewelina - 16-12-2009, 17:31

ania i adaś, Piękna jest.Kwarantanna trwa do 26.12.2009 po upływie kwarantanny możemy zaczęć działać!!
ania i adaś - 21-12-2009, 16:06

dzwonilam dzis do schronu zeby o nia wypytac, ale niestety nikt nie odbieral, pewnie masa pracy...mysle ze mozemy sprobowac byc dla niej tymczasem...jutro postaram sie czegos dowiedziec...
Ewelina - 22-12-2009, 14:29

ania i adaś napisał/a:
.mysle ze mozemy sprobowac byc dla niej tymczasem...jutro postaram sie czegos dowiedziec...

To znaczy, że chciałabyś wziąć sunie do siebie na DT?

ania i adaś - 22-12-2009, 17:23

pewnie, ze bym chciała. sunia do 26 ma kwarantanne... niestety strasznie ciezko dodzwonic sie do naszego schronu, ale moze uda mi sie wyprosic od mezusia autko i na dniach tam podjade. w sumie sporo zalezy od jutrzejszego dnia, bo o 18.00 mam drugi etap rozmowy kwalifikacyjnej, naprawde fajnej pracka i jesli tylko mi sie uda to bierzemy malucha do siebie...trzy psiaki to spory wydatek, nie ma co, wiec prosze pamietajcie o mnie jutro i mocno sciskajcie kciuki.Chcialabym, zeby miala spokojne Świeta, bo jest wystraszona i wycofana... szkoda jej strasznie, bo nasz schron jest okropnie przepelniony, a psiakow ciagle przybywa. to nie miejsce dla laba, zreszxta dla jakiegokolwiek psiaka...

[ Dodano: Sro 23 Gru, 2009 ]
dzis po nia jade :)nie moglam spac, 5.30 a ja juz na rownych nogach...nie moge sie doczekac...
No niestety, dopiero po kwarantannie można będzie ja zabrać :( szkoda bo myśleliśmy, że spędzi już z Nami Święta :(

Ewelina - 23-12-2009, 10:37

No trzymamy kciuki za małą.Aniu jesteś wielka :)
ania i adaś - 23-12-2009, 13:36

hej Ewela, a skad Ty wiesz, ze ostatnio mi sie przytyło tu i tam ???? :D ale nie az tak, zeby od razu wielka :D
Ewelina - 23-12-2009, 13:40

ania i adaś napisał/a:
hej Ewela, a skad Ty wiesz, ze ostatnio mi sie przytyło tu i tam ???? :D ale nie az tak, zeby od razu wielka :D

No wiesz ptaszki coś ćwierkały ostatnio na balkonie to i podsłuchałam :-P

AnTrOpKa - 24-12-2009, 00:48

ania i adaś, jesteście cudowni!!! :* !!
ania i adaś - 24-12-2009, 12:16

:shy: :-P dzieki, po prostu kochamy zwiezątka

[ Dodano: Nie 27 Gru, 2009 ]
dzis jak tylko otworzylismy oczy pojechalismy do schroniska zeby zabrac ta dziewczynke, ale pani wet powiedziala nam ze sunia jest zarezerwowana, hmmm pierwszy raz slysze o rezerwacji psow ze schroniska, ale chyba powinnismy sie cieszyc bo psina bedzie miala domek ...miejmy nadzieje ze bedzie szczesliwa i szybko wyzdowieje bo jest przeziebiona...a juz sie nastawilam na trojke...

Ewelina - 27-12-2009, 21:05

ania i adaś, No nic tak czasami bywa.Trzeba się cieszyć, że niunia znajdzie nowy domek.Temat przenoszę.Mam nadzieję, że suni więcej nie spotkamy w ogłoszeniach i na stronie schroniska!!
troskliwa - 14-01-2010, 22:35

w schroniskach :-> istnieje procedura zamawiania pieskow i niewiem czy to dobre czesto posiadacze juz jednego psa danej rasy czekaja az w schro. za symboliczna sume biora drugiego psa i zaczyna sie produkcja no bo jak wiadomo ze schronisk nikt tego nie kontroluje :->
goldi845 - 14-01-2010, 23:40

troskliwa, zgadzam się z tobą jak pojechałam do schroniska popatrzeć na pieski był tam labek (młody piesek, jeszcze nie miałam wtedy Goldi) no i szybko pognałam do pana że chciała bym go adoptować a pan na mnie z gębą że on jest zarezerwowany i nie do wydania że jedzie gdzieś tam a ja się nie nadaje na właściciela takiego psa a więc wybiegłam z tamtąd z płaczem :(