forum.labradory.org

Hyde Park - Ciekawostka

Ryniu - 10-04-2009, 22:34
Temat postu: Ciekawostka
Zastanawia mnie czemu niektórzy forumowicze ostentacyjnie żegnają się z forum i wchodzą na nie jako goście. Inni nie żegnają się, ale jakoś milkną i też wchodzą jako goście.
-wstydzą się swoich nicków?
-szpiegują?
-pracują w ABW?
-dziecinnieją z wiekiem?
Oczywiście wszystko jest żartem :) mam nadzieję, że to kłopoty z logowaniem, i więź z tak wspaniałym forum jest silniejsza :)

bacha - 10-04-2009, 22:41

ja zanim przeczytam wszystkie posty od ostatniej wizyty to już mnie oczka bolą od czytania :haha:
Salerno - 11-04-2009, 12:33

Cytat:
-dziecinnieją z wiekiem?

:D

supergirl - 11-04-2009, 12:38

bacha napisał/a:
ja zanim przeczytam wszystkie posty od ostatniej wizyty to już mnie oczka bolą od czytania :haha:
dlatego ja wchodzę kilkanaście razy dziennie :D
Muszol - 11-04-2009, 12:44

dlaczego tak ? hmm.. niektórzy już nie czują tej młej atmosfery.. ja 'milknę' , odzywam sie tylko wtedy gdy mam coś do powiedzienia chyba że tez do galeri moich labów :)
qAulinkA - 11-04-2009, 13:12

bacha napisał/a:

mnie nie było ze 2 3 dni i myślałam że umre przed komputerem czytając tyle postów... ;D ale naszczęscie już po wszystkim..

supergirl napisał/a:
dlatego ja wchodzę kilkanaście razy dziennie :D

ja tak samo ;D

Baszka - 11-04-2009, 18:16

Ryniu napisał/a:
forum i wchodzą na nie jako goście.

..jak to sie robi :(
Ryniu napisał/a:
dziecinnieją z wiekiem?

hmm..a moze z forum ;D :-P

[ Dodano: Sob 11 Kwi, 2009 ]
Ryniu napisał/a:
Oczywiście wszystko jest żartem

Oczywiscie :-> :-P

Jagnes093 - 11-04-2009, 22:11

Baszka napisał/a:
.jak to sie robi :(

yy wydaje mi się, że wchodzą jako goście czyli nie biora udziału w dyskusjach na forum (?)

Ja teraz za bardzo nie mam ochoty się na forum udzielać, ale chętnie czytam tematy, ktore mnie interesują.

Diana S - 12-04-2009, 00:47
Temat postu: Re: Ciekawostka
Ryniu napisał/a:
Zastanawia mnie czemu niektórzy forumowicze ostentacyjnie żegnają się z forum i wchodzą na nie jako goście. Inni nie żegnają się, ale jakoś milkną i też wchodzą jako goście.
-wstydzą się swoich nicków?
-szpiegują?
-pracują w ABW?
-dziecinnieją z wiekiem?
Oczywiście wszystko jest żartem :) mam nadzieję, że to kłopoty z logowaniem, i więź z tak wspaniałym forum jest silniejsza :)

Rysiek, swietny temat!!! ;D :D
Do jakiej kategorii mnie zaliczyć..
Moge sie zastanowc? ;D Hmmmmmm...

Pozdrawiam serdecznie

Tsunami - 12-04-2009, 09:13

Jagnes093 napisał/a:
yy wydaje mi się, że wchodzą jako goście czyli nie biora udziału w dyskusjach na forum (?)

jako Goście, czyli niezalogowani pod swoim nickiem :) Wtedy są jako Gość i mogą czytać wszystko prócz Offtopic i Galerii (chyba :-P )

Jagusia - 13-04-2009, 20:49

Ryniu, a mnie sie wydaje, ze to pewien rodzaj więzi, którą tak naprawdę trudno jest zerwać. Psiego, labowego przywiązania, ciekawości...
kasiula_86 - 14-04-2009, 22:48

Cytat:
dlaczego tak ? hmm.. niektórzy już nie czują tej młej atmosfery.. ja 'milknę' , odzywam sie tylko wtedy gdy mam coś do powiedzienia chyba że tez do galeri moich labów :)

ja mam bardzo podobnie duuuzooo czytam podczytuje ale nie zawsze mam cos do powiedzenia bo mam jeszcze male doswiadczenie z psiakiem :) ale galerie to moje ulubione miejsce ktore odwiedzam nawet jak nie mam wiedzy na inne tematy :p

zuzia - 17-04-2009, 14:01

chciałam kiedyś wejść jako Gość, bo chciałam napisać (wygadać się) na temat o którym nie chcę pisać pod swoim nickiem. Już swoją sprawę przetrawiłam, ale nadal jestem ciekawa jak to się robi :-P
Salerno - 17-04-2009, 15:24

Cytat:
chciałam kiedyś wejść jako Gość, bo chciałam napisać (wygadać się) na temat o którym nie chcę pisać pod swoim nickiem.

:-o

Baszka - 17-04-2009, 19:27

zuzia napisał/a:
ale nadal jestem ciekawa jak to się rob

..ja też :< ,bo jako gość mam dostęp do ograniczonego dostępu,i bez możliwości wypowiedzi :( ...więc,..witajmy Gości i dobrze ze chcą nas czytać :papa: