| |
forum.labradory.org
|
 |
Karmy suche - Karmy: Barking Heads.
LooneyToon - 07-02-2015, 06:24 Temat postu: Barking Heads Good Hair Day - Lamb Pytanie co myslicie o tej karmie I jej skladzie?
Barking Heads Good Hair Day - Lamb
Ingredients:
Boneless Lamb*, dried lamb*, brown rice, oats, barley, lamb fat, (High Omega 3) trout, peas, natural flavours, lucerne, seaweed, dried tomato, hip & joint care pack (glucosamine 350 mg/kg, MSM 350mg/kg, chondroitin 240 mg/kg). *total 50% Lamb
Nutritional additives pet kg:
Vitamins: Vitamin A 16,650 IU, Vitamin D3 1,480 IU, Vitamin E 460 IU.
ferrous sulphate monohydrate 617mg, zinc sulphate monohydrate 514mg, manganous sulphate monohydrate 101mg, cupric sulphate pentahydrate 37mg, calcium iodate anhydrous 4.55mg, sodium selenite 0.51mg.
Wyglada intrygujaco I rozwazam przestawienie mojego mlodego na nia.
ollinko - 01-03-2016, 19:53 Temat postu: Karmy: Barking Heads. Sklad wydaje mi sie ok, moglby ktos potwierdzic, zaprzeczyc? Bo w zasadzie laikiem jestem.
Z tej firmy dzis kupilismy Bad Hair Day. Ostatnio suka zaczela sie okropnie drapac, dlatego zdecydowalismy sie na zmiane. Plusem jest to ze chetnie ja je, a samo dobranie karmy ktora ta zaraza raczy zjesc graniczy z cudem.
monikaia - 02-03-2016, 13:36
Skład wygląda ok zakładając ze Twój labrador nie jest uczulony na pszenice i owies. Jagnieciny dosyć sporo. A Jamesa Wellbeloved próbowałaś bo ja się nad nią zastanawiałam no i nad taką która ma dobre opinie ale jest tylko dostępna przez neta http://growlingtums.co.uk/. Ja jestem z nottinghamshire:)
|
|