| |
forum.labradory.org
|
 |
Psychika i zachowanie - Ciamkanie pluszaków
Lotris - 29-01-2016, 15:45 Temat postu: Ciamkanie pluszaków Nie znalazłam podobnego tematu, dlatego zakładam nowy...
Rayla od pewnego czasu ma zajawkę na ciamkanie pluszaków. Ma swoje dwa ulubione - bierze je do pyska, kładzie się, zagarnia zabawkę przednimi łapkami i zaczyna ciamkać (słychać jak język jej mlaszcze tam gdzieś w paszczy). Nie wiem - czy to normalne zachowanie? Trochę mnie niepokoi bo wygląda wtedy jak sierota
Może ktoś z Was (znaczy się Waszych labków) miał podobnie? Nie wiem co o tym sądzić...
tenshii - 29-01-2016, 16:00
Moja ma 6 lat i do dziś we śnie ciągnie cyca....
Daj jej spokój, niektóre tak mają
Lotris - 29-01-2016, 16:11
| tenshii napisał/a: | | Moja ma 6 lat i do dziś we śnie ciągnie cyca.... |
a we śnie to wiadomo - często jej się zdarza, włącznie ze szczekaniem i piszczeniem
| tenshii napisał/a: | Daj jej spokój, niektóre tak mają |
ale ja jej w tym nie przeszkadzam
zastanawiałam się czy to nie choroba sieroca ale raczej nie, biorąc pod uwagę, że zaczęła to robić niedawno.
aganica - 29-01-2016, 17:49
Moja Fioo od początku " dyda" rogi kołdry , poduszki, koca. Na początku byłam przerażona bo ciągle miałam w głowie " chorobę sierocą" , za wczesne odstawienie od matki, jakieś traumy i .. zabierałam ciumkany przedmiot, bo serce z żalu pękało ale... dałam spokój, nie dałam rady tego zwalczyć.Fioo ma dzisiaj osiem lat i jak ją coś najdzie to... dalej ciumka kołdrę.
Lotris - 31-01-2016, 20:13
aganica, dokładnie, nie mogę na nią patrzeć jak zaczyna ciamać, ale uspokoiłaś mnie trochę, dzięki za odpowiedź
klaudia1234 - 01-02-2016, 19:55
Ja trochę obok tematu, ale ostatnio miałam ten sam problem z Nerem i.... kotem
Nero się położył, kot obok niego się wtulił (normalka) Gdy kot poszedł spać przez sen memłał łapkami Nera po brzuchu i tak ciumkał, jakby cyca szukał.
Byłam zdziwiona, ale nie śmiałam im przeszkadzać w tej intymnej chwili.
Obok usiadłam i filmik nagrałam, takie niespotykane zjawisko trza było uwiecznić.
https://www.instagram.com...en-by=psiolubni
|
|